Internetovy obchod Shop-Kurenie.sk
Internetový obchod Shop-Kurenie.sk
Shop-Kurenie.sk Výrobcovia - Značky
» Cenník Shop-Kurenie.sk
Shop-Kurenie.sk Najpredávanejšie
01.Izolačná doska s pokrytím Warmup 10mm INSBOARD10MM
02.Tepelná izolácia DUPIZOL 5mm/bm DUPIZOL
03.Izolačná doska Warmup 10mm - iba na objednávku INSBOARDPLAI
04.Izolačná doska s pokrytím Warmup 6mm INSBOARD6MM
05.Tepelná izolácia DUPIZOL Reflex Plus DUPIZOL2RP
06.Warmup 4iE Smart WIFI termostat 4iE
07.Warmup 3iE Inteligentný programovateľný termostat 3iE 10,90
08.Warmup Infražiarič WPH1760 WPH 101,01
09.Thermo REWA FOAM XPS 1,6mm na podlahové kúrenie REWE 201,01
10.Warmup MSTAT Manuálny Termostat MSTAT 12,01
» Mapa stránok

Ochrana osobných údajov

Plne rešpektujeme súkromie svojich zákazníkov, avšak pre vybavenie objednávky potrebujeme niektoré osobné údaje, ktoré budú použité výlučne pre zaslanie objednaného tovaru a pre komunikáciu so zákazníkom. V prípade, že nechcete, aby boli Vaše osobné údaje uložené v našej databáze, môžete si tovar objednať telefonicky, prípadne uveďte v "Poznámke k objednávke" žiadosť o ich vymazanie ihneď po jej vybavení.

Prevádzkovateľ internetového obchodu Shop-Kurenie.sk týmto prehlasuje, že s osobnými údajmi svojich zákazníkov, získanými registráciou pri vytváraní zákazníckeho účtu, nakladá v zmysle "Zákona č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov".

Z vyššie uvedeného zákona plynie i povinnosť neposkytnutia získaných osobných údajov tretej strane. Výnimkou je, pri výbere spôsobu doručenia tovaru prepravnou službou, poskytnutie nevyhnutne potrebných údajov externému dopravcovi, za účelom doručenia zásielky.

Podľa § 17 ods. 1 vyššie uvedeného zákona sa prevádzkovateľ internetového obchodu Shop-Kurenie.sk súčasne zaväzuje, že na prianie zákazníka, vymaže neodkladne jeho osobné údaje z databázy internetového obchodu.

Prevádzkovateľ internetového obchodu si vyhradzuje právo odstúpiť od záruky bezpečného zaobchádzania s osobnými údajmi zákazníkov v prípade napadnutia serveru neznámym páchateľom - hackerom. V takom prípade neplatia vyššie uvedené pravidlá manipulácie s dátami.
Pokračovať
Internetový obchod Shop-Kurenie.sk AKTUALITY 5
Akcie na Jún
- Vykurovacie rohože PFM výpredaj !!!
- Olsberg Konvektory
- Odhmlievače zrkadiel
- Infražiariče znovu v ponuke
- Termostaty
- Izolačné podložky
- A veľa ďalšieho
Shop-Kurenie.sk Zákaznícky účet 5
E-mail a Heslo
» Zabudol/la som heslo
» Registrácia zákazníka
Náš tip!
kliknutím na benner dolu
Ak sa Vám náš obchod páči, môžete mu dať bod:

Shop-Kurenie.sk Akcie a Zľavy Internetový obchod Shop-Kurenie.sk »
Warmup Infražiarič WPH1760
Warmup Infražiarič WPH1760 WPH 101,01
201,60 €
161,28 €
Shop-Kurenie.sk Najnovšia ponuka Internetový obchod Shop-Kurenie.sk »
Warmup WIS vykurovacie káble
Warmup WIS vykurovacie káble WIS1460
250,20 €
Naši partneri
Shop-Kurenie.sk Referencie a názory Internetový obchod Shop-Kurenie.sk »